In het Meetjesland zet je de tijd even stil. Even tijd voor een saunabeurt. Even tijd om van elkaar te genieten. Zes leuke logeerplekken in het Meetjesland die je kunt combineren met een wellness arrangement. 

Heerlijk Ontspannen

B&B Vita Roka

B&B Vita Roka - Ursel

Genieten in het schitterende Landschapspark Drongengoed en daarna uitblazen in het binnenzwembad of in de jacuzzi? Het kan in deze moderne Bed and Breakfast in Ursel, waar je niet meer weg wil!

Boek je verblijf

B&B De Lievde

B&B De Lievde - 'Love'ndegem

Aan Haantjensbrug, waar de gemeenten Evergem en Lievegem elkaar kussen, ontdek je deze luxueuze B&B waar stijlvol genieten gekoppeld kan worden aan wellness. Vraag aan gastbrouw Kathleen ook de toeristische kaart 't Liefken voor Altijd en ontdek de mooie wereld tussen hartje Gent en de Lievekaai in Damme met 8 fiets- en wandelroutes!

Ontdek dit Lieveplekje

B&B Kerselarenhof

B&B Kerselarenhof - Waarschoot

In het wellnesshuisje van de rustige fermette en Bed and Breakfast 't Kerselarenhof in de Bosstraat in Waarschoot kom je helemaal tot rust.

Boek je verblijf

Landhuis Prinseveld

Landhuis Prinseveld - Drongengoed

Vlakbij het Landschapspark Drongengoed kom je tot rust in het Landhuis Prinseveld met een echte abdijhoeve. Een echte trekpleister in dit stukje Meetjesland. Ook word je in Prinseveld verwend in een knusse Wellnesshoek. Het is er mooi wandelen in de omliggende natuur, langs vlonderpaden in een gebied dat soms de vergelijking met de Hoge Veluwe kan weerstaan.

Logeer in Prinseveld

Relaxs mag je letterlijk nemen in hartje Kaprijke

In het welnesscentrum Relaxs in Kaprijke mag je de naam van het bedrijf letterlijk nemen. Een sauna met jacuzzi en alles er op en eraan. Een prachtige tuin en een schitterend zicht op een stukje landelijk Kaprijke dat weinigen te zien krijgen. 

Cadeautip

 

5x Weekendje Wellness

Meetjesland Bucket List
Meetjesland Bucket List

De Meetjesland Bucketlist bevat 101 tips voor een geweldige trip naar het Meetjesland. Download jouw Bucket List via www.toerismemeetjesland.be/bucketlist.