Het Meetjesland, met zijn wandelnetwerken in het krekengebied aan de grens en in de bossengordel die vanaf West-Vlaanderen ten zuiden van Eeklo tot bijna aan de Kanaalzone reikt. Dit ongekend wandelparadijs nodigt jou uit voor een weekendje warmte en gezelligheid op vijf plekjes waar slapen, van elkaar genieten en wellness samengaan. 

Weekendje wellness 

La Vie en Roos

Rooskleurig Maldegem

Verrassend Maldegem. Ontdek een ruim assortiment wellnessarrangementen bij La Vie En Roos en combineer dit met de 5-sterren B&B. Relaxen van A tot Z. En zelfs een Meetjeslands Vespatochtje behoort tot de mogelijkheden.

Boek bij La Vie en Roos

Het LeegHof

Met zicht op Boekhoutse polders

Het LeegHof in Boekhoute is een landelijke privé-sauna, dé plek om uw hoofd leeg te maken zonder ver te reizen. Het zicht op de polders brengt u rust; de whirlpool, het zwembad en de kelosauna ontspanning. Nadien overnachten, maakt uw uitstap compleet.

Kom tot rust in 't Leeghof

Authentic Beauty Farm

Authentiek mooi worden in Hansbeke

Geniet in alle rust van de jacuzzi, Finse sauna, icefall, Turks stoombad en ga nog maar even door. Of een houttub met zicht op de grote boomgaard in hartje Hansbeke. Knalidee, toch?

Leer Authentic Beauty Farm kennen

Summergem

Winter in Summergem

In het uitgestrekte landelijke gebied tussen Waarschoot, Zomergem en Lovendegem. Op een boogscheut van het lieflijke Beke. Ontspannen in de loft of de boekenkamer. Sauna en jacuzzi staan voor je klaar.

Logeer in Summergem

Salus

Stijlvol relaxen in Eeklo

Salus in Eeklo is een wellness en beautycenter dat kiest voor een complete aanpak. Voeding, massage, wellness, ... name it. En er is de B&B met privé sauna.

Beleef het bij Salus

Avondje wellness, nachtje slapen

Toerisme Meetjesland
Toerisme Meetjesland

De toeristische dienst van de streek tussen Gent, Brugge en de Zeeuws-Vlaamse kust