Seizoensafsluiter Huysmanhoeve met mobiele fruitpers

19 Sep 2019

Zondag 29 september 

Het seizoen op het provinciaal streekcentrum Huysmanhoeve loopt op zijn einde en we houden binnenkort een winterstop. Na zes maanden kijken we dankbaar terug op een vruchtbaar en overvloedig jaar. Drink voor een laatste keer dit seizoen een lekker drankje uit het Meetjesland en geniet van alles wat de hoeve te bieden heeft.

Oogstverwerking staat vandaag centraal en zowel voor kinderen als voor volwassenen organiseren we leuke workshops over het verwerken van voedsel. Er is tevens een workshop zeefdrukken op textiel. Breng je eigen niet-bedrukte t-shirt mee. er wordt gewerkt met een vast sjabloon.

Om 15u is er een optreden Jomy (Joke Herremy), een straffe madam die deelnam aan 'The Voice van Vlaanderen' en door haar unieke stem de halve finale bereikte. De mobiele fruitpers staat net als vorige jaren in onze boomgaard. Wie thuis appel- en perenboren heeft en een oplossing zoekt voor het vele fruit kan dit laten persen. Minimum pershoeveelheid is 75 kg. Vooraf afspraak maken is noodzakelijk. 

Start mobiele fruitpers: 9u

Afspraak fruitpers via 0475 26 24 80 of info@mobielefruitpers.com

Workshops tussen 11 en 17u, sommige workshops zijn te betalen

Optreden: Jomy: 15u

Einde: 18u