Speculoosfeesten 2019

27 Mar 2019

Donderdag 12 september tot donderdag 19 september

LEMBEKE (KAPRIJKE) - De koekjesfabriek Lotus Bakeries heeft haar hoofdzetel in Lembeke. De Lotus-specialiteit is speculoos. Het dorp Lembeke beschouwt speculoos als een belangrijk onderdeel van haar identiteit. Sinds 2005 worden er dan ook jaarlijks Speculoosfeesten georganiseerd in Lembeke, helemaal in het teken van het bekende koekje.

Voor de realisatie van dit alles wordt gerekend op de inzet van talloze vrijwilligers. Tijdens de Speculoosfeesten bieden de Lembeekse restaurants voor de gelegenheid een speculoosmenu aan. Tal van lokale handelaars zetten Lotus Bakeries in de kijker. De Speculoosfeesten starten op donderdag 12 september met een Afterworkparty en eindigen de volgende donderdag 19 september met een evenement van OKRA waarvoor Luc Steeno komt optreden.

Er is een vlaaienwedstrijd, speculoosworp voor de kleinsten en er zijn gratis Lotus-pakketten. Er is ook het kinderspeeldorp, vuurwerk, optredens van o.a. een ABBA Tribute Band, G Voetbaltornooi, koers, barbecue met ‘de langste tafel’ en nog veel andere activiteiten.

Kortom voor elk wat wils!

Info: T 0475 34 43 48, www.facebook.com/Speculoosfeesten